Virus Japan And Korea (^_^)

Hello olls..

Entah kenapa sejak dari pagi tadi lagi duk berangan rasa nak pergi Japan and Korea. Arghhh!! Bila teringat Korea maka terimbaulah drama “Autumn In My Heart”.Image

Sedih uolls cerita tu. Sebenarnya, suka tengok hero dengan heroin dye tu. Won Bin dengan Song Hye Kyo hew hew.

Image

Cantiknye O_o

Maka mulalah berangan:

Image

Nak pakai macam ni nanti kalau pergi sana!

Image

Nak baju macam ni jugak!

Image

Image

Nak posing macam ni macam ni nanti ! Walaupun ofkos gambar akan jadi buruk sebab diri sendiri dalam pic bukan Song Hye Kyo. Sobs HAHA

Image

Macamni xboleh la kan. HUUUUHUUU Amboihhh!

Image

Nak naik basikal jugak nanti!

Lepastu tengok pulak gambar dekat Jepun.

Image

Tapi kalau pegi time summer memang mimpi jelah nak tgok bunga sakura ni HUKHUK

Image

Picture tells better than words. T_T

Image

     Tapi kalau pegi time summer ada harapan tuk tengok bunga matahari banyak banyak.                            Gambar di dekat Zama city di Kanagawa. Aku pun tak tahu kat mana tu.

Image

Tak habis habis lagi niii

Image

                                                              Ngeh ngeh.

Image

Time ni nampak happy. Tapi drama ni sedih sebenarnya uolls. :”( *Over!

Haa kan dah cakap aku ni banyak berangan. HUHUK, Semoga impianku tercapai suatu hari nanti. Ameen!

Image

Hee. Sincerely, Juju. 26/1/2015

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: